Logo

Haasje en Bandit

Beschrijving:

Wij zijn broer en zus, slechts enkele dagen nadat onze gedumpte moeder uit de bosjes was gevangen, zijn wij geboren. We denken dat onze vader een wild konijn was, want wij zijn nooit echt tam geworden.  We zijn duidelijk geen knuffelkonijnen en vinden mensen eigenlijk nog steeds een beetje eng. Samen hebben we het wel erg gezellig. Overdag relaxen we heerlijk tegen elkaar aan, maar ’ s avonds  zitten we vol energie en maken we sprongetjes van blijdschap.

Wensenlijstje:

-          Een uitbraakproof buitenverblijf (een hoge/ dichte ren) van minimaal 4 m2 met daarin een schuilhok

-          Dagelijkse verzorging zolang als we leven (we kunnen wel 10 jaar worden!)

-          Een begrijpend baasje, die ons niet onnodig oppakt, maar ons gewoon konijn laat zijn

-          Een lief baasje, die ons laat vaccineren en met ons naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Wij zijn allebei gecastreerd, gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2) en gechipt. Daarom wordt voor ons een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €75,-.

Zie je ons wel zitten en kun je aan ons wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail mèt foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl . Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl  

-          www.konijnenbelangen.nl .


Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.