Logo

Droppie is aan het daten met Suus

Bunny is een leuk, vrolijk, niet al te groot mannetjeskonijn. Hij is afgestaan door mensen die het zielig vonden dat hij alleen zat. Hij vindt het dan ook geweldig als je hem aandacht geeft. Waarschijnlijk heeft hij dat toch iets te weinig gehad, waardoor hij af en toe wat kan bijten.
Als hij een ruim buitenverblijf en een vriendinnetje heeft waar hij mee kan spelen en knuffelen, zal hij zich niet meer zo eenzaam voelen. Wij denken dat het bijtgedrag dan ook zal verdwijnen.

Bunny’s wensenlijstje:

-          Een lief en gezellig vriendinnetje

-          Een konijnenproof buitenverblijf van minimaal 3 m2 met daarin een schuilhok (vrij van giftige planten en ontsnappingsmogelijkheden)

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kunnen we zo nodig uitlenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Bunny is gecastreerd, gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2) en gechipt. Daarom wordt voor haar een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je Bunny wel zitten en kun je aan zijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail mèt foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl .

Ook ontvangen we graag je telefoonnummer en je woonplaats. Onze voorkeur gaat er naar uit om de kennismaking bij het nieuwe baasje thuis te laten plaatsvinden. We zullen zien of dat dan haalbaar is.

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor zijn hele leven. Je kunt bijvoorbeeld de volgende informatie vooraf doornemen: http://www.licg.nl/g9/dieren/zoogdieren/konijn.html en http://www.licg.nl/310/praktisch/konijnen-en-knaagdieren.html .

Voor het koppelingsproces is het in ieder geval heel handig en verstandig om vooraf deze informatie door te nemen: http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html. Dan weet je wat je te wachten en te doen staat.