Logo

Roosje is aan het daten met Kobus

Beschrijving:

Op de foto ben ik een ondeugende smeerpoets, maar eigenlijk heb ik een hele mooie witte vacht met robijnrode ogen. Ik ben pittig, maar lief tegelijk en heel nieuwsgierig. Ik bemoei me graag overal mee en ben helemaal dol op graven. Ik heb wel een kleine handicap; ik ben namelijk een klein beetje slechtziend. Dat geeft verder niets, maar het kan soms tot wat misverstanden leiden. Daarom zoek ik wel een rustig vriendje.  

Wensenlijstje:

-          Een lief en rustig, gecastreerd vriendje

-          Een veilig verblijf van minimaal 3 m2 met daarin een schuilhok èn een zandbak (vrij van giftige planten en ontsnappingsmogelijkheden)

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kunnen we zo nodig uitlenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief ervaren baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gecastreerd, gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2) en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van je konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl . Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl 

-          www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html). Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.