Logo

Vlinder

Beschrijving:

Ik ben een energiek konijn en vaak uit op avontuur. Dus houd snoeren, planten en behang maar bij mij uit de buurt! Ook ben ik heel inventief in het vinden van ontsnappingsmogelijkheden. Een bezig bijtje, die graag lekker rent en binkies maakt. Op m’n brokjes reageer ik ook zo enthousiast, dat je wel op je vingers moet passen. Maar ik heb ook mijn rustige momenten, hoor. Lekker ff dutten of heerlijk gekroeld worden. Daar ga ik echt uitgebreid voor liggen!

Wensenlijstje:

-          Een lief en knuffelig,  gecastreerd vriendje

-          Een verblijf van minimaal 6 m2, dat volledig veilig en uitbraakproof is

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kun je zo nodig lenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief, ervaren  baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2), gecastreerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl .  Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl  

-          www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html).  Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.