Logo

Kobus is aan het daten met Molly

Beschrijving:

Ik ben een erg lief en rustig konijn. Ik kom naar je toe en vind het leuk om aangehaald te worden. Ik ben wel wat ouder en dus niet meer zo heel erg energiek. Ik ren geen rondjes meer door de ren, maar zit graag lekker te dutten. Sterk en flink ben ik wel. Dit zijn redenen waarom jonge kinderen niet zo goed bij mij zullen passen.

Wensenlijstje:

-          Een lief, volwassen en gevaccineerd vriendinnetje

-          Een verblijf van minimaal 3 m2, dat volledig veilig (vrij van snoeren en giftige planten) en uitbraakproof is

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kun je zo nodig lenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief baasje zonder jonge kinderen, die me tijdig laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2) en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl .  Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl  

-          www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html).  Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.