Logo

Doki is aan het daten met Lady

Beschrijving:

Ik ben Doki, een kleurdwergje van minimaal 4,5 jaar; precies weet ik het niet meer. Ze zeggen, dat mijn vachtje otterkleurig is. Ik ben in ieder geval een ieniemienie-konijntje van nog geen kilo en mijn pleegmoeder vindt me een lief en vrij rustig konijntje. Verder vindt ze me een beetje kieskeurig met eten en volgens de dierenarts heb ik wat onregelmatige kiesjes. De kans bestaat, dat die zo eens in de zoveel tijd wat bijgewerkt moeten worden. Ik hoop, dat een nieuw baasje dat niet erg vindt. Want ik wil heel graag een nieuw huisje, waar ik samen met een lief vriendinnetje voor altijd mag blijven wonen!

Wensenlijstje:

-          Een lief en rustig vriendinnetje

-          Een veilig binnenverblijf van minimaal 3 m2

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Zolang de voorraad strekt eventueel te leen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef

-          Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2), gecastreerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl . Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

- www.licg.nl

- www.konijnen.nl

- www.bunnybunch.nl

- www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html). Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.