Logo

Tosca 

Beschrijving:

Mijn gastmoeder vindt mij een lief en leuk konijntje. Ik vind het ook heel erg leuk om door haar aangehaald te worden en strek graag m’n beentjes.
Helaas is mijn vriendje overleden en nu ben ik een beetje alleen. Ik zou het heel leuk vinden om weer een lief vriendje te krijgen. Maar ik ben wel een beetje kieskeurig. Volgens mijn gastmoeder zou een beetje een relaxed ventje het beste bij mijn wel een beetje pittige karakter zal passen. Maar ook wel bij mijn leeftijd, want ik ben niet meer helemaal de jongste.

Wensenlijstje:

-          Een lief en relaxed,  gecastreerd vriendje

-          Een veilig binnenverblijf van minimaal 3 m2

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kun je zo nodig lenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief  baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2), gecastreerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-.

Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nlOok ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl 

-          www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html). Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.