Logo

Tommie is aan het daten met Jennie

Beschrijving

Hallo, ik ben Tommie en ik ben, al zeg ik het zelf, een hele lieve hangoor en sinds kort geholpen (ik hoop dat jij weet wat ze hiermee bedoelen). Ook vind ik mezelf heel erg knap met mijn mooie lang bakkebaarden en prachtige lange lokken. Ik heb geen idee hoe oud ik ben, maar ik heb al heel wat zomers voorbij zien komen. Ik ben in de herfst van mijn leven, zeg maar. En toch heb ik nog nooit samengewoond en dat is nou iets wat ik toch zo graag wil. Maar gelukkig hebben ze van de opvang beloofd dat ik alleen maar wegga, als ik mag gaan samenwonen met een vrouwtje.

Wat ik zoek? Ach, als ze maar lief is, wel graag een beetje rustig want zo’n jong huppelding vind ik echt te druk hoor. Ik droom ervan om gezellig samen te eten, elkaar ’s nachts warm te houden en samen op avontuur in de ren en eventueel de tuin. Verder heb ik een oogje dat soms een beetje traant, maar ik hoop dat mijn nieuwe liefde het geen probleem vindt om dit regelmatig te wassen.

Wensenlijstje

- Een lief, rustig en zorgzaam vriendinnetje
- Een veilig buitenverblijf van minimaal 5 m2
- Ruimte voor een tweede hok met ren voor tijdens de koppelingsperiode (zolang de voorraad strekt eventueel te leen)
- Dagelijkse verzorging zolang als ik leef
- Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2), gecastreerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-. 

Ben jij mijn droomvrouw en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl . Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

Informatie

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

- www.licg.nl
- www.konijnen.nl
- www.bunnybunch.nl
- www.konijnenbelangen.nl

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html). Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.