Logo

Okki

Beschrijving:

Ik ben Okki, een kleurdwergje van minimaal 4,5 jaar; precies weet ik het niet meer. Ze zeggen, dat mijn vachtje otterkleurig is. Ik ben in ieder geval een  klein konijntje van net iets meer dan een kilo en mijn pleegmoeder vindt me een leuk en lief, maar wel een beetje pittig konijntje. Ik vind het ook heel erg leuk om door haar aangehaald te worden en strek graag m’n beentjes.
Ik heb nog nooit een eigen vriendinnetje gehad, maar zou dat wel heel graag willen. Volgens mijn gastmoeder zou een beetje een relaxed meisje het beste bij mij passen. Ik ben heel benieuwd!

Wensenlijstje:

-          Een lief en relaxed vriendinnetje

-          Een veilig binnenverblijf van minimaal 3 m2

-          Ruimte voor een 2e hok met ren tijdens de koppelingsperiode (Deze kun je zo nodig lenen)

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief  baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2), gecastreerd en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-. 
Zie je mij wel zitten en kun je aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail met het karakter en vaccinatieboekje van jouw konijn en foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nlOok ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl 

-          www.konijnenbelangen.nl .

Lees ter voorbereiding op het koppelingsproces vooral even deze informatie: (http://www.licg.nl/25b/praktisch/konijnen-en-knaagdieren/aanschaf-en-verzorging/konijnen-koppelen-het-koppelproces.html). Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.