Logo

Lars
 

Beschrijving:

Hoihoi, ik ben Lars. Tenminste, zo hebben ze mij hier genoemd. Ze weten namelijk  niet hoe ik echt heet, want ik ben deze winter gevonden ergens in de bosjes. En omdat ze mij net een lief, klein knuffelbeertje vinden, hebben ze mij vernoemd naar het ijsbeertje Lars, je weet wel van de boekjes. Mijn pleegmama noemt mij ook heel vaak een blij ei. Ze moet vaak om mij lachen als ik in de hele grote ren mag en dan heel hard rondjes ga rennen en mooie, hoge sprongen maak. Maar ik kan het niet helpen dat ik dat doe, dat gebeurt vanzelf! En weet je wat ik nou zo graag zou willen? Een lief vrouwtje om samen mee te rennen en te springen.
En een oplettend baasje! Want helaas staan mijn tandjes niet helemaal zoals ze horen te staan. Daardoor kunnen ze verkeerd afslijten en kan ik niet meer (goed) eten. Mijn baasje moet dan wel op tijd met me naar de dierenarts.

Wensenlijstje:

-          Een leuk,  jong vriendinnetje

-          Een uitbraakproof buitenverblijf (een hoge/ dichte ren) van minimaal 4 m2 met daarin een schuilhok

-          Dagelijkse verzorging zolang als ik leef  (ik kan wel 10 jaar worden!)

-          Een lief baasje, die me laat vaccineren en met me naar de dierenarts gaat als dat nodig is

Adoptie:

Ik ben gecastreerd, gevaccineerd (tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2) en gechipt. Daarom wordt voor mij een bijdrage in de medische en verzorgingskosten gevraagd van €50,-. Heb jij een mooi konijnenmeisje dat nog verkering zoekt? En kun je verder ook aan mijn wensenlijstje voldoen? Stuur dan een e-mail mèt foto’s en de afmetingen van het konijnenverblijf naar : info@dierenhulpboskoop.nl . Ook ontvangen ze graag je telefoonnummer en je woonplaats.

Informatie:

Wij vragen om vooraf goed na te denken over het adopteren van een dier. Het is namelijk niet voor even, maar voor het hele leven. Goede informatie over konijnen is te vinden op:

-          www.licg.nl

-          www.konijnen.nl

-          www.bunnybunch.nl 

-          www.konijnenbelangen.nl .

Heb je hier nog vragen over, stel ze ons dan gerust.